10 september 2012

Per Yellow Bike door Amsterdam


Ideale manier om snel veel van Amsterdam te kunnen zien is een Yellow bike huren. Vrijdag - een stralende nazomerdag - was het ideale tijdstip ervoor. Voor 6 euro per 2 of 8 euro per 3 uur krijg je een fiets en kaart mee, als je (zoals wij) er zelf op uit wilt. Je kunt ook een tour doen met gids, maar dan moet je van groepen houden!
Meer info over Yellow Bike: http://www.yellowbike.nl/
In die drie uur hebben we achtereenvolgens gezien: het Vondelpark inclusief een grote cappuccino op het terras van Vertigo, de PC Hooftstraat (geen VIP's gespot helaas), Albert Cuypstraat, de 9 straatjes, Rozengracht, Haarlemmerstraat en nog wat grachten (brug op, brug af) om de 3 uur vol te maken. Boven ons cirkelden 2 politieheli's vanwege de wedstrijd Nederland-Turkije.


We voelden ons sportiever dan de vele supporters die al 'goed in de stemming' door het centrum liepen te lallen. Inmiddels heeft Nederland gewonnen. Ik ben achteraf benieuwd of de politie nog heeft moeten uitrukken!

1 opmerking:

  1. They organise guided bike tours at the windmill park Zaanse Schans and around very close to Amsterdam! www.zaanseschans-tours.com

    BeantwoordenVerwijderen