1 december 2013

Bespaar me(t) Jamie

Bij bol.com was het boek van de maand november: 'Bespaar met Jamie; koop verstandig, kook slim, verspil minder'.
Jamie Oliver heeft het slim bekeken: volgens de inhoudsomschrijving van zijn boek, kun je lekker en gezond koken met een klein budget. Jamie leert je slim in te kopen, het meeste uit je ingrediënten te halen (lekker zuinig!), tijd te besparen en minder voedsel te verspillen. En dat alles: 'Zonder in te leveren op goede smaak'.
Jamie leert je niet alleen slim in te kopen: Jamie is vooral zelf heel slim. Met zijn kookboek sluit hij aan bij heel wat actuele trends: bezuinigen, tijd besparen, niet verspillen, gezond eten. Behalve dat hij een goeie kok is, heeft hij ook grootse marketingkwaliteiten.
Zijn boek komt op een zeer strategisch moment, namelijk in november, net de maand voor de grote feestdagencadeautjestijd. Tijd besparen is in die periode ook mooi meegenomen!
Over de inhoud van het boek kan ik niet oordelen. Want wat erg jammer is, is dat Jamie € 29,95 voor dat boek vraagt en tja, dat moet je er dan eerst maar weer uit zien te halen!

2 opmerkingen:

  1. lenen uit de bibliotheek een optie?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, goeie tip! Ik wacht bij al die mooie nieuwe boeken ook altijd even, voordat ik ze uit de biep haal. Moet je wel wat geduld voor hebben, want de eerste tijd worden ze veel gereserveerd. Maar ach, tijd 'sparen' is ook mooi:-)
      Groeten Dymph

      Verwijderen