20 april 2015

Grijp je kans: chalet te koop!


Het chalet dat vrienden van mij te koop aanbieden, is nog te koop. Het is een prachtig modern chalet dat stijlvol is ingericht en waar je zonder veel te hoeven doen, zo in zou kunnen trekken. Zelfs de tuin is al klaar. Meer info vind je hieronder. Het 06-nummer is van mijn vrienden.
Helemaal onderaan staan meerdere foto's van binnen en buiten!

Modern, stijlvol chalet op de Veluwe te koop!

Op zoek naar een recreatiewoning in de natuur? Misschien gaat één van uw kinderen in Wageningen studeren? Of wilt u een boek schrijven en komt u er thuis niet aan toe? Willen u en uw partner af en toe het huis voor uzelf en zoekt u een tweede onderkomen?
Wilt u rust en een natuurlijke omgeving met gezonde lucht?
Aan de voet van de Ginkelse hei op een zonnige jaarplaats staat dit prachtige chalet uit 2011. Het chalet ligt in het midden van een rustig natuurpark met veel ruimte rondom en middenin de bossen. Het park is het hele jaar open, zodat u er volop van kunt genieten. Er is plaats voor een auto en er staat een houten berging met voldoende ruimte voor fietsen, tuinmeubilair, etc.
Het chalet wordt gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd. De inrichting is modern en sfeervol en in zeer goede staat. U zult zich er direct thuis voelen.

Kenmerken

Bouwjaar
2011 (Donkervoort Chaletbouw)
Aantal kamers
3 (waarvan 2 slaapkamers)
Oppervlakte chalet
45 vierkante meter
Oppervlakte jaarplaats
200 vierkante meter
Aanvaarding
In overleg
Verwarming/isolatie
Centrale verwarming, geheel geïsoleerd en dubbel glas

Indeling
·       Entree in keuken en woonkamer.
·       Woonkamer met openslaande deuren naar terras en tuin. Aan de achterkant zijn als extra twee bovenramen (boven ooghoogte) toegevoegd die open kunnen en zorgen voor extra licht en ventilatie.
·       Ruime en lichte open keuken met veel werk- en opbergruimte en voorzien van een inbouw koelvriescombinatie, gasfornuis, afzuigkap en magnetron/oven.
·       Slaapkamer met een inbouwkast (hang/leg) over de hele breedte en ruimte voor een tweepersoonsbed. Ook in de slaapkamer zijn dezelfde extra bovenramen aangebracht als in de woonkamer. In een opbergkast waar ook de CV-ketel van Bosch hangt, is extra bergruimte.
·       Slaapkamer met een kleine legkast aan de wand en ruimte voor een eenpersoonsbed.
·       Badkamer met wastafel, douchecabine, zwevend toilet en opbergkastje.
·       Houten berging met elektra en verlichting.

Extra’s buiten
De kleurschakering (antraciet/wit) is eigentijds en onderhoudsvrij. Het chalet is voorzien van een lessenaarsdak. Dit geeft een moderne uitstraling.
In de dakrand zijn inbouwspots aangebracht voor de buitenverlichting. Aan de zijkant is een buitenkraan. De tuin is al aangelegd.

Extra’s binnen
De woonkamerramen zijn voorzien van speciaal op maat gemaakte luxaflex 50 mm en gordijnen met luxe roeden. In de huiskamer zijn als extra twee vloerstopcontacten aangelegd. In de woonkamer en het keukengedeelte vindt u dimbare inbouwspots.
In de slaapkamers hangen speciaal op maat gemaakte verduisteringsgordijnen en horren.
In elke ruimte van het chalet bevindt zich een rookmelder.
Er is een mechanisch ventilatiesysteem in de badkamer.

Enthousiast geworden?
Dat zijn wij ook nog steeds over dit mooie chalet. Door verhuizing moeten wij het verkopen. Elk bod vanaf € 42.750 is bespreekbaar.
Neem contact op via 06-45024966.



















Geen opmerkingen:

Een reactie posten